For jobseekers

We provide jobseekers with a path to finding work that matches their skills. We make finding employment as easy as possible, even for those who have previously had difficulties in finding work.

So if you are looking for job and you want to have meeting with us, please fill in Contact form.

Or fill out the form from this link

Open positions

Open application

Avoin hakemus

Lastenhoitajia päiväkoteihin Koko Suomi

Etsimme Uudenmaan alueelle päiväkoteihin lastenhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin ja keikkailijoiksi. Tehtävistä suoriutumiseen tarvitaan enemmän yhteistyökykyä ja hyvää asennetta kuin kokemusta. Kokemus lasten parissa työskentelystä on kuitenkin eduksi.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti kahdeksan ja neljän välille, mutta voi tästä myös poiketa eri toimipisteissä. Palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan. Kaikilta lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan rikosrekisteriote.

Työsuhde:  Määräaikainen
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Huoltajia päiväkoteihin Koko Suomi

Etsimme Uudenmaan alueelle päiväkoteihin huoltajia määräikaisiin työsuhteisiin ja keikkailijoiksi. Tehtävä on tyypillisesti siivousta, ruokailun avustamista, keittiön puhtaanapitoa ja tekstiilihuoltoa. Tehtävistä suoriutumiseen tarvitaan enemmän yhteistyökykyä ja hyvää asennetta kuin kokemusta. Työ vaatii kykyä toimia lasten parissa.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti kahdeksan ja neljän välille, ja palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan. Työssä kommukoidaan suomeksi. Kaikilta lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan rikosrekisteriote.

Työsuhde:  Määräaikainen
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä