Haluatko töihin?

Tarjoamme työnhakijalle väylän hänen osaamistaan vastaavaan työhön. Helpotamme työllistymistä myös niille, joilla on ollut vaikeuksia työllistyä.

Jätä avoin hakemus tästä linkistä.

Tervetuloa Remmiin!

Avoimet työpaikat

Open application

Avoin hakemus

Huoltajia päiväkoteihin Koko Suomi

Etsimme Uudenmaan alueelle päiväkoteihin huoltajia määräikaisiin työsuhteisiin ja keikkailijoiksi. Tehtävä on tyypillisesti siivousta, ruokailun avustamista, keittiön puhtaanapitoa ja tekstiilihuoltoa. Tehtävistä suoriutumiseen tarvitaan enemmän yhteistyökykyä ja hyvää asennetta kuin kokemusta. Työ vaatii kykyä toimia lasten parissa.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti kahdeksan ja neljän välille, ja palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan. Työssä kommukoidaan suomeksi. Kaikilta lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan rikosrekisteriote.

Työsuhde:  Määräaikainen
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Lastenhoitaja 5 kpl

Etsimme innokkaita lastenhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin ja keikkailijoiksi päiväkoteihin Uudenmaan alueella. Arvostamme ennen kaikkea hyvää yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Onhan sinulla kokemusta lasten parissa työskentelystä tai koulutusta alalle? Tai ehkä jopa molemmat? Vai oletko tällä hetkellä opiskelemassa hoito- / sosiaalialaa? Hienoa!

Työajat sijoittuvat pääasiassa 8.00–16.00 välille, silti työajoissa voi esiintyä vaihtelua eri toimipisteissä. Palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
Kaikki hakijat lasten parissa työskenteleviin tehtäviin edellytetään toimittamaan ajantasainen rikosrekisteriote.

Tule mukaan Remmin tiimiin luomaan turvallista ja innostavaa ympäristöä lasten kasvulle ja kehitykselle!

Työaika:  Osa-aikainen
Haku alkoi:  24.11.2023
Haku päättyy:  24.01.2024
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä