Haluatko töihin?

Tarjoamme työnhakijalle väylän hänen osaamistaan vastaavaan työhön. Helpotamme työllistymistä myös niille, joilla on ollut vaikeuksia työllistyä.

Jätä avoin hakemus tästä linkistä.

Tervetuloa Remmiin!

Avoimet työpaikat

Open application

Avoin hakemus

Lastenhoitajia päiväkoteihin

Etsimme Uudenmaan alueelle päiväkoteihin lastenhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin ja keikkailijoiksi. Tehtävistä suoriutumiseen tarvitaan enemmän yhteistyökykyä ja hyvää asennetta kuin kokemusta. Kokemus lasten parissa työskentelystä on kuitenkin eduksi.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti kahdeksan ja neljän välille, mutta voi tästä myös poiketa eri toimipisteissä. Palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan. Kaikilta lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan rikosrekisteriote.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  01.05.2023
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Huoltajia päiväkoteihin

Etsimme Uudenmaan alueelle päiväkoteihin huoltajia määräikaisiin työsuhteisiin ja keikkailijoiksi. Tehtävä on tyypillisesti siivousta, ruokailun avustamista, keittiön puhtaanapitoa ja tekstiilihuoltoa. Tehtävistä suoriutumiseen tarvitaan enemmän yhteistyökykyä ja hyvää asennetta kuin kokemusta. Työ vaatii kykyä toimia lasten parissa.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti kahdeksan ja neljän välille, ja palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan. Työssä kommukoidaan suomeksi. Kaikilta lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan rikosrekisteriote.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  01.05.2023
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Tarjoilija

Etsimme arvostetuille ravintoloille iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tarvetta on kokeneille a la carte-tarjoilijoille, mutta voit aloittaa työt myös vähäisemmällä työkokemuksella. Tärkeintä on ahkera ja innokas asenne ja halu tehdä parhaansa. Tärkeää on myös täsmällisyys työaikojen suhteen sekä halu tehdä töitä koko työyhteisön kanssa.Työhön voi sovittaessa yhdistää oppisopimuskoulutusta.

Työvuorot sijoittuvat päivä-. ilta- ja viikonloppuvuoroihin ja viikkotyöaika on sovittavissa 20-40 tuntia/viikko. Palkka on vähintään TES:n mukainen, mutta hyvälle tekijälle maksetaan mielellään enemmänkin.

Kielitaitovaatimuksena on suomi ja englanti. Muu kielitaito on eduksi.

Työsuhde:  Määräaikainen
Haku alkoi:  01.05.2023
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä