Yhteistyössä on voimaa

Olemme hyvin otettuja siitä, että meillä on erinomaisia yhteistyökumppaneita. Tällä kertaa runsaat kehut ja kiitokset ansaitsee YTK ja erityisesti YTK Työttömyyskassan erityisasiantuntija Petja Eklund. Petja on ollut aiemmin mukana Remmi Aamupala -tilaisuudessamme 28.9.2023 puhumassa aiheesta ”Työn vastaanottaminen kannattaa aina”. Tilaisuuteen oli saanut kutsun yhteistyökumppanimme, oppilaitokset, yhdistykset, asiakasyritykset sekä työnhakijamme ja -tekijämme.

Lokakuussa yhdessä järjestetyssä Remmi Webinaarissa saimme hänet kertomaan Remmin työnhakijoille ja työntekijöille sekä tukiryhmäläisillemme samasta aiheesta. Aihe on todella kiinnostava, sillä siitä tuntuu olevan hyvin erilaisia mielipiteitä, jotka eivät ole aina edes oikeita. Juuri siksi asiasta on puhuttava ja ihmisiä on houkuteltava kuulemaan faktoja sekä neuvottava omassa tilanteessaan.

Voiko työttömänä tehdä töitä?
Miten käy päivärahan, jos aloittaa osa-aikaisessa työssä?
Entä kannattaako määräaikainen työ?

Näitä kysymyksiä moni miettii, kun työttömänä liikkuu työmarkkinoilla. Työttömyysturva on rakennettu siten, että työn vastaanottaminen kannattaa aina!

Remmi Webinaari järjestettiin ensimmäistä kertaa ja se toteutettiin sekä suomeksi että englanniksi. Kysymyksiä ja palautetta saatiin sopivasti. Meitä ilahdutti erityisesti se, että saimme sisällön osalta hyvät arvostelut: 4,78 / 5. Tämä innostaa meitä jatkamaan tiedon jakamista, yhteisöllisyyden luomista sekä kumppanien kanssa toimimista.

Palautetta tilaisuudestamme:

”Kiinnosti just, miten voisi vaikuttaa ensivuoden lakimuutos osa-aikatyöhön ja sivutoimintaan.”
”The examples are well intended to prove that it ALWAYS pays off to accept even a part time job, which is good.”
”The web was clear and good, text slides clearly written, speaker spoke clear and simple enough.”

Mitä toivon tulevalta Remmi webinaarilta sisällön osalta:

”Guide for job seekers.”
”Help build networks or connect with employers to find jobs matching educational qualifications.”
”Vinkit – miten tehdä hyvä cv ja työhakemus in Finnish and get some cv + application models in English kaupan ala business and heath care sector hoito – ala.”
”I can’t think of it right now but will remind myself to contact Remmi if and when I find a relevant topic. Anyhow, big thanks to Remmi for arranging this one!”

Remmi kiittää yhteistyökumppaniamme YTK:ta sekä osallistujia. Palautteiden perusteella voimme todeta, että tilaus uudelle Remmi Webinaarille on olemassa.

Stay tuned!

Nina From Remmi

Ps. kannattaa katsoa ytk.fi nettisivut, jotka tarjoavat hyvää tietoa työllisyyteen ja työttömyyteen liittyen. Lisäksi sivuilta löytyy hyviä työkaluja kokeiltavaksi, kuten päivärahalaskuri.

Ps. Tästä linkistä suomen kielinen esitysmateriaali katsottavaksi. Here is presentation material in English.