REKRYTOINTI- KONSULTTI

Haemme ammattitaitoista rekrytointikonsulttia / työhönvalmentajaa Remmiin tekemään aidosti vaikuttavaa työtä. 

Remmin tavoitteena on työllistää uusia työntekijöitä. Remmi tarjoaa henkilökohtaisen kohtaamispalvelun työnhakijoille ja työnantajille.

Remmi on erilainen rekrytointialan toimija! Haluamme tutustua työnhakijoihimme huolellisesti. Työnhakukaveri -prosessimme ansiosta yhä useampi uusi ammattilainen ja erikoisosaaja on löytänyt avullamme työpaikan.

Haemme tiimiimme rekrytointikonsulttia / työhönvalmentajaa, jolla on

  • kokemusta rekrytointiprosessien hoitamisessa alusta loppuun, myös suorahausta
  • osaamista työnhakijoiden valmentamisesta ja ohjaamisesta
  • kyky laadukkaaseen ja monikanavaiseen vuorovaikutukseen ja viestintään sekä hakijakokemuksen että yritysasiakaskokemuksen parantamisessa
  • työlainsäädännön ja työmarkkinoiden tuntemusta
  • hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • perus IT-taitojen hallinta
  • startup -asenne: hands on, ratkaisukeskeinen tapa toimia ja halu kehittää ja kehittyä sekä saada aikaan tuloksia yksin ja yhdessä tiimin kanssa

Työ pitää sisällään Työnhakukaveri -prosessin hallintaa ja koordinointia, johon liittyy myös vapaaehtoistyötä. Meillä on useita yhteistyökumppaneita, oppilaitoksia ja yhdistyksiä, joiden kanssa teemme projekteja. On hyvä omata asiakaspalveluasenne, sillä kyse on sekä työnhakijan että yrityskumppanin välisestä yhteydenpidosta ja vuorovaikutuksesta. Lähtökohtana on asiakaskokemuksen parantaminen.

Tässä työssä on tärkeää haluta kohdata ihminen eri kanavien kautta!

Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa saa vastuuta, saa sparrausta, pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä ja näkemään konkreettisia oman sekä tiimin työn tuloksia. Toimimme DEI-arvojen mukaisesti. ”Parasta työssä on se, kun työnhakija ja työntekijä löytävät Remmin avulla toisensa ja syntyy sopimus yhteistyöstä.”

Mikäli koet olevasi hakemamme alan ammattilainen ja haluaisit tulla osaksi kasvavaa Remmiä, laita hakemus ja CV täältä. Lisätietoja saat soittamalla Nina Fromille (050 567 55 80) perjantaina 20.10. kello 15.30–16.30 tai maanantaina 23.10. kello 16–17.00 tai lähettämällä sähköpostia: nina.from@remmi.fi. Hakea voit 25.10.2023 saakka. Saatamme edistää projektia jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopea.

Remmin perustajina on noin 70 hengen tukiryhmä yrittäjiä, yritysjohtajia ja omistajia, jotka haluavat antaa panoksensa Suomen haastavan työllisyystilanteen parantamiseksi. Remmin erikoisuus on Työnhakukaveri -toiminta, jonka avulla Remmiläiset auttavat löytämään sopivia työnhakijoita, ja ohjaavat heitä henkilökohtaisesti läpi rekrytointiprosessin kohti työllistymistä.

Arvojemme mukaisesti kohtelemme kaikkia henkilöitä kunnioituksella, kohtaamme työnhakijan ilman ennakkoluuloja. Uskomme, että kaikilla on arvokkaita vahvuuksia, joita tulee hyödyntää. Kaikille työtä haluaville on paikka työelämässä. Jatkamme työtämme, kunnes yhteinen tavoitteemme ratkaista kohtaanto-ongelma on saavutettu.