Työtä tarjolla: kokki Rukalle

Kokki huvila & hotelli House of Northern Senseen Rukalle

Asiakkaamme on Premium -tason majoitusta ja palveluja tarjoava huvila & hotelli House of Northern Senses, Rukalla. Haemme monipuolista alan ammattilaista, kokkia.

Olisiko sinulla kiinnostusta lähteä puolen vuoden työkeikalle kansallismetsän rannalle Virkkulaan, idylliseen pikkukylään, joka sijaitsee lähellä Rukan hiihtokeskusta ja Kuusamon kaupunkia.

Sinulta toivotaan mm.:

  • alan koulutusta ja kokemusta työskentelystä kokkina tai keittiövastaavana
  • hygieniapassia
  • kielitaitoa: palvelukielinä suomi ja englanti, ruotsin ja muiden kielten osaaminen on etu
  • olet sekä itsenäinen osaaja että tiimipelaaja ja sinulla on erinomainen asiakaspalveluasenne ja positiivinen asenne ja valmius tarttua tehtäviin
  • sesongin ollessa päällä on hyvä olla valmius joustoihin sekä kykyyn toimia tilanteiden mukaan (yksityistilaisuuksista yksittäisiin lounas-/buffatarjoiluihin ja kokouskattauksiin)
  • kykyä tehdä tilauksia ja koordinoida apuhenkilöstöä (keittiö)
  • olet valmis tekemään töitä monipuolisesti huolehtien sekä keittiön antimista että tarjoiluista, esillepanoista, auttamaan tarvittaessa operatiivisissa töissä, esim. ravintolan puolella
  • viiniosaamisesta on tässä tehtävässä etua

Työ alkaa 1.12.2023 ja kestää 30.4.2024 saakka. Mahdollisesti työ jatkuu toukokuun puoliväliin saakka. Palkka on kiinteä 3500–4000 euroa/kk, joka tarkentuu kokemuksen mukaan. Majoitus löytyy ja auto on käytössä.

Mikäli tunnistat tehtävän itsellesi sopivaksi ja paikan sellaiseksi, jossa haluaisit tehdä töitä ja olet valmis lähtemään upeaan miljööseen tekemään töitä, laita pikaisesti hakemuksesi sekä CV:s tämän linkin kautta: viimeistään 29.10.2023.

Tervetuloa Remmin kautta remmiin.

Pohjolan aistien talo on ainutlaatuinen luksushuvila & hotelli Rukalla, lähellä Lappia. Talo ja sen ympäröimä rauhallinen ja kaunis miljöö tarjoaa yksityistä majoitusta järven rannalla lähellä metsiä ja luontoa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Erityisen tärkeää on kestävän kehityksen huomiointi kaikessa toiminnassa sekä paikallisten tuotteiden sekä palvelujen käyttäminen. Palvelu on laadukasta ja tarjonta monipuolista. Tarjolla on koko huvilan vuokraus ryhmälle tai yksittäisten hotellihuoneiden varaus. Tutustu paikkaan osoitteessa: https://www.northernsenses.com/