Toimivaan yhteistyöhön tarvitaan luottamusta

Luottamuksen saavuttaminen ovat tärkeitä kaikissa ihmissuhteissa, niin liike-elämässä kuin parisuhteessa, ystävyyssuhteessa sekä yhteistyön tekemisessä eri toimijoiden kanssa. Luottamus ei synny itsestään vaan se vaatii rohkeutta, kiinnostusta, kuuntelua sekä hyvää vuoropuhelua ja halua ratkaista haasteita yhdessä. Luottamuksen avulla syntyy myös jatkuvuutta.

Näin on käynyt tälläkin kertaa. Luottamus on syntynyt jo Remmin alkuaikoina Hanasaaren kanssa. Yhteistyö lähti liikkeelle ravintolaan tarvittavan tarjoilijan vuokraamisesta ja on jatkunut mm. hotellin vastaanottovirkailijan työllistämiseen yövuoroon. Vastavuoroisesti Remmin tiimi on ollut pitämässä tiimipäivää Hanasaaressa ja nauttinut sekä erinomaisista puitteista että mainiosta lounaasta kokoustamisen lomassa.

Hanasaaren hotellinjohtaja Kai Mattsson kuvaa yhteistyötä näin: ”Olemme saaneet Remmin kautta sitoutuneita, iloisia ja ahkeria työntekijöitä. Remmin kautta tulleiden asenne työntekoon on hyvä ja tuntuvat viihtyvän hyvin Hanasaaressa.”

Olemme Remmissä erittäin iloisia voidessamme auttaa löytämään juuri oikeanlaisia, motivoituneita ja ainutlaatuiseen ympäristöön sopivia työntekijöitä. On ilo tehdä yhteistyötä hyvän kumppanin kanssa.

Kiitos Hanasaari, tästä on hyvä jatkaa.

Nina From Remmi

Hanasaari järjestää kokouksia, seminaareja ja keskustelutilaisuuksia sekä taidenäyttelyjä, kursseja ja koulutus- ja kulttuuritapahtumia. Hanasaari on kongressikeskus, joka tarjoaa myös laadukkaita ravintola- ja hotellipalveluita. Hanasaaren päämies on Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto.
Hanasaaren ravintola Plats valittiin Espoon parhaaksi ruokaravintolaksi 2023 sekä yleisön että kriitikoiden mielestä: www.lansivayla.fi/paikalliset/6420250

Lisätietoa Hanasaaresta: www.hanaholmen.fi