Tervetuloa Ilona

Remmillä on ilo esitellä uusi Remmiläinen, Ilona Karilainen. Remmi tekee vaikuttavaa työtä kohtaantohaasteen voittamiseksi, joten on äärimmäisen tärkeää saada joukkoon todellinen moniosaaja, kokenut tekijä. Kun Ilonasta haluaa tietää ammatillisesti enemmän, avainsanoilla: HR, asiakaspalvelu, valmennus, palkanlaskenta, projektit, projektinhallinta, viestintä, työttömyys, hänet löytää mm. LinkedInistä, jossa hän nimeää itsensä projektien monitaituriksi ja uraohjaajaksi.

Ilona on kaikilla osaamisalueillaan enemmän kuin tervetullut kasvattamaan Remmiä yhdessä tukiryhmämme, hallituksemme, tiimimme, kumppaneidemme sekä työnhakijoidemme, että työntekijöidemme kera.

Ilonan viesti seuraajillemme:

”Vapaa-ajalla minuun voi törmätä Turun seudulla luonnossa tai lenkkipolulla, lenkkikaverina amerikan-karvatonterrierri Jope. Olen vannoutunut salibandyfani, joka omien lasten harrastamisen päätyttyä jämähti penkkiurheilijaksi. Nollaan ajatuksia myös neulomalla, ja osa neuleistani on päätynyt käyttöönkin asti.

Olen seurannut mielenkiinnolla Remmin toimintaa alusta alkaen. Arvostan Remmiläisten ja Remmin tukiryhmän ajatusmaailmaa sekä uudenlaisia tapoja taklata kuilua työnhakijoiden ja työelämän välillä. Olen työurallani kohdannut erilaisista syistä työttöminä olevia ainutlaatuisia ihmisiä. Mielestäni heistä jokaisella on osaamista ja kykyjä, joille on käyttöä työelämässä, kun vaan löydetään oikea työyhteisö ja tehtävät ja tarvittaessa työnhakukaveri sparraamaan matkalla. Remmissä pääsen ihan käytännön tasolla käärimään hihat ja luomaan siltoja kohtaanto-ongelmien ratkaisemiseksi. Hienoa liittyä Remmiin!”

Ilona, tervetuloa joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitys.


Nina From Remmi