Remmi kohtaa työnhakijat!

Olemme olleet mukana useissa eri tapahtumissa syksyn aikana. Remmin tavoitteena on kohdata jokainen työnhakija yksilönä. Siksi on erittäin tärkeää tavata myös tapahtumissa työnhakijoitamme. Aina on ilo kuulla sanat: ”Tulin tapaamaan teitä tänne tapahtumaan, kun olemme puhuneet puhelimessa ja nähneet teams-haastattelussa. On kiva nähdä livenä teidät ja saada lisää tietoa tämän hetken avoinna olevista työpaikoista.” Ja juuri näinhän se on. Koronan jälkeen erityisesti live-kohtaamiset ovat korostuneet ja niitä on kyllä kaivattu puolin ja toisin.

Live-säätiön tilaisuus 5.10.2023

Olimme yhteistyökumppanimme kutsumana Espoossa upeissa Live-säätiön tiloissa tapaamassa uusia ja vanhoja kumppaneitamme sekä ständillä kohtaamassa työnhakijoita. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja kohtaamisia tuli sopivasti. Pystyimme palvelemaan useita työnhakijoita ajan kanssa. Yhteistyökumppaneille järjestetyssä tilaisuudessa totesimme kaikki paikalla olleet yritykset, yhteisöt sekä yhdistykset, että meillä on tärkeä viesti kaikille yrityksille, yhteisöille sekä työntekijöille ja työnhakijoille: mitä paremmin saamme kohtaantohaastetta voitettua, sen parempi jokaiselle meille, viestimme mahdollisimman laajasti DEI-arvoista ja pyrimme saamaan aktiivisesti toimien myös täsmätyökykyisiä mukaan työelämään, juuri sillä kyvykkyydellä kuin kullakin yksilöllä on, tuottaen hyötyä työnantajalle juuri sillä resurssilla, kuin yhdessä sovitellaan. Otetaan jokainen mukaan. Kaikkia tarvitaan.

Megarekry Vantaalla 28.9.2023

Megarekry on Vantaan suurin rekrytointitapahtuma, jossa työnantajat, oppilaitokset ja työnhakijat kohtaavat. Tapahtuma kerää vuosittain tuhansia kävijöitä. Tämän vuoden Megarekryyn oli ilmoittautunut noin 70 työnantajaa, 8 oppilaitosta sekä 12 muuta toimijaa. Tämä todella oli suuri tapahtuma ja keräsi viiden tunnin aikana valtaisan määrän aktiivisia työnhakijoita. Kävijöitä oli ennätysmäärä, n. 8000 henkilöä! Meidän ständillämme oli kova kuhina, vaikka sijaitsimme jonkin verran etäällä sisääntulosta, meidät oli todellakin löydettävä. Hyvin meidän kävi, sillä saimme kohdattua monia meidän aktiivisia työntekijöitämme ja työnhakijoitamme, jotka varta vasten tulivat tervehtimään meitä. Saimme kymmenittäin hyviä, uusia työhakemuksia. Tulemme tarjoamaan jokaiselle aktiiviselle työnhakijalle mahdollisuutta kohtaamiseen sekä läpikäymään yhdessä toiveita, taustoja sekä meidän tarjolla olevia työmahdollisuuksia.

Innolla odotamme seuraavia kohtaamisia, joita on tullut tarjolle useita syksyn ja vuoden 2024 alkuunkin jo.

Jokaisella kohtaamisella on merkitystä!

Kohtamisiin,

Nina From Remmi

Ps. kuvan otti Remmin Ilona Karilainen.
Kuvasta näkyy hyvin tapahtuman iloinen luonne. Juontaja Tanja Vähäsarjan haastattelussa Vantaan kaupunginjohtaja Pekka Timonen.