Rekrytointi- konsultti

Tarvitsemme lisää ammattitaitoisia Remmiläisiä kasvavaan joukkoomme tekemään aidosti vaikuttavaa työtä rekrytointikonsulttina / työhönvalmentajana. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuuksia työttömille työhaluisille työntekijöille, uutta työtä hakeville sekä kohtaamispalvelu työnantajille.

Me haluamme auttaa työllisyyden parantamisessa omalta osaltamme, kohtaamalla työnhakijamme henkilökohtaisesti. Työnhakukaveri -prosessimme ansiosta yhä useampi työnhakija on löytänyt avullamme työpaikan. Remmi on erilainen rekrytointialan toimija!

Haemme ammattitaitoista tekijää, jolla on

  • osaamista työnhakijoiden valmentamisessa ja ohjaamisessa
  • kokemusta rekrytointiprosessien hoitamisessa alusta loppuun
  • kiinnostusta vapaaehtoistyön koordinointiin
  • työnhaun ja työmarkkinoiden tuntemus
  • työlainsäädännön tuntemus
  • startup -asenne: hands on, ratkaisukeskeinen tapa toimia ja halu saada aikaan tuloksia yksin ja yhdessä tiimin kanssa

Tässä työssä on tärkeää haluta kohdata ihminen. On hyvä omata sosiaaliset taidot sekä face-to-face että eri kanavien kautta viestien. Meillä pärjää, jos suomen kieli ja englannin kieli sujuvat, muut kielet ovat plussaa. On hyvä hallita perus IT-taidot, meillä käytetään aktiivisesti mm. Likeit-asiakashallintajärjestelmää.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa saa vastuuta, saa sparrausta, pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä ja näkemään konkreettisia oman sekä tiimin työn tuloksia. Toimimme DEI-arvojen mukaisesti. Parasta työssä on se, kun työnhakija ja työntekijä löytävät Remmin avulla toisensa ja syntyy sopimus yhteistyöstä.

Mikäli koet olevasi hakemamme alan ammattilainen ja haluaisit tulla osaksi kasvavaa Remmiä, laita pian hakemus ja CV tulemaan sähköisen lomakkeen kautta: täältä. Voit soittaa Teija Leppämäelle kysyäksesi lisätietoja 21.8.–23.8. kello 8–9.00 numeroon: 041 3124 217. Hakea voit 25.8.2023 saakka. Saatamme edistää projektia jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopea.

Remmin perustajina on noin 70 hengen tukiryhmä yrittäjiä, yritysjohtajia ja omistajia, jotka haluavat antaa panoksensa Suomen haastavan työllisyystilanteen parantamiseksi. Remmin erikoisuus on Työnhakukaveri -toiminta, jonka avulla Remmiläiset auttavat löytämään sopivia työnhakijoita, että ohjaavat heitä henkilökohtaisesti läpi rekrytointiprosessin kohti työllistymistä.

Arvojemme mukaisesti kohtelemme kaikkia henkilöitä kunnioituksella, kohtaamme työnhakijan ilman ennakkoluuloja. Uskomme että kaikilla on arvokkaita vahvuuksia, joita tulee hyödyntää. Kaikille työtä haluaville on paikka työelämässä. Jatkamme työtämme, kunnes yhteinen tavoitteemme on saavutettu.