Onnistuminen innostaa

Remmillä on vahva tahto auttaa erilaisissa tilanteissa olevia työhaluisia työntekijöitä löytämään työpaikan, jossa avoimin mielin suhtaudutaan erilaisilla taustoilla oleviin työntekijöihin. Joskus haaste voi olla riittävän työkokemuksen puute tai koulutus, joskus ulkomaalaistaustainen nimi, joskus ikä. Meillä Remmissä kaikki ovat tasavertaisia ja haastavatkin tilanteet näemme mahdollisuuksina.

Olimme erittäin iloisia, kun Hauholla sijaitseva upean Hahkialan Kartanon väki lähti ennakkoluulottomasti haastattelemaan meidän työnhakijaehdokastamme, Faithia. He tarvitsivat aktiivista ja ulkotöissäkin viihtyvää työntekijää, jolla olisi monipuolinen tausta erilaisista töistä kuten maalaamisesta, korjaamistehtävistä sekä puutarhatöistä. Edellisten lisäksi Faith on tehnyt paljon muitakin töitä kuten lastenhoitotyötä, avustajan tehtäviä sekä hoitoapulaisen töitä. Aktiivisuus kertoo ihmisestä paljon, on valmis tarttumaan haasteisiin ja näkee elämässään mahdollisuuksia.

Haastattelujen ja taustatietojen selvittämisten jälkeen meillä oli hyvä fiilis tarjota Faithia Hahkialan Kartanolle. Hän kävi Hauholla haastatteluissa ja lopputulos oli loistava kaikille osapuolille: työsopimus syntyi. Faithin ansioksi tässä voi mainita senkin, että vaikka työmatka per suunta oli lähes tunnin pituinen, eikä matka taitu julkisilla kulkuvälineillä, hän oli valmis ottamaan paikan vastaan. Tämä kaikki kertoo paljon sekä työntekopaikan kiinnostavuudesta että Faithin erinomaisesta asenteesta.

Olemme kiitollisia Hahkialan Kartanon väelle, joka antoi Faithille mieluisan työntekopaikan Remmin avulla. Olemme iloisia Faithin puolesta, sillä hän on viihtynyt niin hyvin Hahkialassa. Oheinen video kertoo tästä onnistumisesta. Kiitos Faith mainiosta videosta.

Tästä on hyvä jatkaa ja näinhän me teemmekin. Yhteistyöllä ja hyvällä asenteella syntyy paras tulos.

Nina From Remmi

Ps. Artikkelin kuvan on kuvannut Juuli Hakkarainen