Lastenhoitotyötä tarjolla

Meillä on asiakas, jonka työntekijät tekevät valtavan arvokasta työtä. Työtä tehdään lasten parissa sekä suomenkielisissä että englanninkielisissä päiväkodeissa. Meillä on tällä hetkellä valtava määrä siivousalan työtä tekeviä keikkatyön hakijoita, joita tarjoamme myös muihin siivousalan tehtäviin. Mutta meillä on vähän lastenhoitajan määräaikaista työtä sekä keikkaa tekeviä päiväkoteihin tarjolla. Siksi haemme lisää auttavia käsiä, jotka haluavat tehdä merkityksellistä työtä.

Oletko sinä mahdollisuutemme tai onko sinulla tuttuja, hyviä ehdokkaita, jotka täyttävät tietyt kriteerit, joita kuitenkin lasten kanssa työskentely edellyttää? Mikäli kiinnostuit, tutustuthan rekrytointi-ilmoituksemme:

”Etsimme innokkaita lastenhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin ja keikkailijoiksi päiväkoteihin Uudenmaan alueella. Arvostamme ennen kaikkea hyvää yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Onhan sinulla kokemusta lasten parissa työskentelystä tai koulutusta alalle? Tai ehkä jopa molemmat? Vai oletko tällä hetkellä opiskelemassa hoito- / sosiaalialaa? Hienoa!

Työajat sijoittuvat pääasiassa 8.00–16.00 välille, silti työajoissa voi esiintyä vaihtelua eri toimipisteissä. Palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Kaikki hakijat lasten parissa työskenteleviin tehtäviin edellytetään toimittamaan ajantasainen rikosrekisteriote.

Tule mukaan Remmin tiimiin luomaan turvallista ja innostavaa ympäristöä lasten kasvulle ja kehitykselle!”

Iloisin terveisin,

Nina From Remmi

Ps. sekä suomen- että englanninkielinen hakuilmoitus ja linkki hakulomakkeelle löytyy nettisivuiltamme.