Aktiivisia työnhakijoita on ilo kohdata

Remmi kohtasi Helsingin kaupungintalolla lukuisan määrän aktiivisia ja motivoituneita työnhakijoita. Aika ajoin Remmin ständillä oli pitkä jono.

Tarmokkaat Remmiläiset, uusi vahvistuksemme Rekrytointikonsultti Katja Koskivirta (vasemmalla) sekä monille jo tuttu HR-koordinaattori Hanna Sievänen (oikealla) keskustelivat työnhakijoiden kanssa kolmen tunnin ajan tarjolla olevista työpaikoistamme mm. päiväkodeissa sekä hotelli- ja ravintola-alalla.

Rekrytointitapahtuman järjestäjänä olivat Helsingin työllisyyspalvelut, Uudenmaan TE-toimisto sekä Vastuu Groupin Luotettava työntekijä -palvelu. Paikalla oli erinomainen kattaus yrityksiä sekä koulutuksentarjoajia.

Ps. Remmi ollut aktiivisesti mukana kohtaamassa työnhakijoita syksyn aikana. Remmi on järjestänyt syyskuussa Remmi Aamupala -tilaisuuden Musiikkitalolla yhteistyökumppaneille. Remmi ja ollut syksyn aikana yleisissä rekrytointitapahtumissa Vantaalla MegaRekry -tapahtumassa syyskuussa, Espoossa Liven Rekrytointitapahtumassa lokakuussa ja nyt marraskuussa Helsingissä. Olemme iloisia, että Remmi kiinnostaa monin tavoin ja on haluttu yhteistyökumppani.

Ps. Remmi järjestää yhteistyökumppaneille, asiakkaille ja Remmin työnhakijoille Remmi Aamupala -tilaisuuden 25.1.2024 Helsingissä. Mikäli yhteistyö kiinnostaa, pyydän olemaan yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Iloisin syysterveisin,

Nina From Remmi